فيلية مع الزرة الصفراء (ش شربينى)




4 كوز زرة صفراء – 500 ج شرائح بتلو فيلية – خضار سوتية – ديميجلاس – ملح وفلفل – ذبدة
الطريقة
نتبل اللحمة كويس بالملح وفلفل وزعتر وشيفز واعشاب وزيت زيتون وياريت لو تتركيها فى التتبيله من بليل للصبح اقطعى اكواز الذرة بالعرض كل كوز نصين
افردى شريحة اللحمة وضعلى داخل كل شريحه نص كوز الذرة ولفيها ثم امسكيها بخله خشب ونرصصها فى الصينية وندخلها فرن حار وفى نص السوى نطلع الصينية ونضع عليها شوية ديميجلاس وندخلها تانى لحد ماتستوى
نضع خضار سوتية فى طبق التقديم ونرصص عليها اللحمة