اخليكم مع الصور

اول شي نعمل الكفته وهي زي بتاعت الحاتي
كيلو لحم مع شوية ليه وبقدونس وبصل وملح وفلفل اسود وبابريكا وفلفله رومي صغننه اوي
نفرمهم بالمفرمه بشكل ناعم اوي او وديهم للحام يفرهم لك

مديتها في الصنيه بهذا الشكل بدون اي زيوت لان هي اصلا فيها شحم
وشكلتها بالسكينه مربعات



دخلتها الفرن حامي من فوق وتحت لحد محمرت واستوت وطلعت كل الدهن اللي فيها
طبعا بنتخلص من الشحم اللي ساح ونصفي اللحمه كويس



بنشوح بصله مقطعه جوانح



ونضيف حبيب قلبي السبانخ
مع حبة ملح وبس


ننقل الكفته المتقطعه في صنية التقديم اللي ممكن تدخل الفرن



نحط السبانخ على كل وحده بعدين المشروم وبعدين شرايح من جلنة الامنتال او اي جبنه سويسريه اتوقع في مصر عندكم جبنة الفلمنك



بعدين نعمل طحينه عباره عن طحينه وليمون وحبة خل وملح وكمون وماي نخلطهم كويس ونصبها فوق الكفته



تدخل الفرن وانزينها بالصنوبر
وتتقدم مع السلطه والخبز وسلامتكم وتعيشون


صوره قريبه للحبايب




ادعولي ان الله يسهل لي كل اموري واولادي والمسلمييييييييييييييييين

اشوفكم مع اكله جديده قريبا بس متنسوش التقييم

مع تحياتي يا حياتي