حبيت اكتبلكم عن تجربتى الرائده هههههههههههه
مع طريقه النجرسكو اللى اخدتها من الشيف الشربينى
وطلعت قمه فى الروووووووووعه ولذيذه جدااااااااااا
والحمد لله محصلش اى خساير فى الارواح ههههههههههههههههههههه
لاء بجد تحفه وطعهما جناااااااان

اه اه اقصر وادخل بأه فى الوصفه
ooooooook

يلا بيناااااااااااا .....



اتفضلوووووووووووو
يارب تعجبكم ....




كيلو مكرونه اسباجتى
دجاج ( دجاجه كامله او فيليه )
1 بصله مفرومه
2 ملعقه زيت
مقدار من البسله مايعادل ربع كيلو
( او حسب الرغبه )
ملح وفلفل اسود وبهارات
ربع كيلو جبنه رومى مبشور

.. بشاميل ..
والمقادير كالاتى
2 ملعقة سمن
4 ملاعق دقيق
3 اكواب لبن







نسلق المكرونه ونتركها جانبا
نضع الزيت على النار وعليه الدجاج بعد تقطيعه اصابع اذا كان فيليه
( واذا كانت دجاجه كامله نسلقها ونقطها قطع صغيره ونخليها من العظام )
ونضع الملح والفلفل الاسود والبهارات ومرقة الدجاج على والبصل والدجاج ونضيف اليهم البسله
ونتركهم لينضجوا ..

فى هذه الاثناء نقوم بعمل البشاميل كالاتى
نقوم بوضع السمن على النار وعليه مقدار الدقيق الى ان يتحمر ونضع عليه مرقة دجاج وبعض البهارات والفلفل الاسود
وبعد التحمير نضع مقدار اللبن مع التقليب المستمر
الى ان يصبح الخليط قوامه متماسك وليس سميكا

وبعد ان ينضج خليط الدجاج مع البسله نقوم بوضع المكرونه المسلوقه عليها
واضافة نصف مقدار البشاميل ونصف مقدار الجبن الرومى المبشور
وتقليب الخليط جيدا ..

ونضع الخليط فى صينيه ثم نضيف على الوجه النصف المتبقى من البشاميل
وعلى وجه البشاميل نرش باقى الجبن المبشور

وتوضع فى الفرن قرابة النصف ساعه الى ان تتحمر
تقريبا هتبقى شبه دى



وبالهنا والشفااااااااااااااا


انا مستنيا ردودكم يا قمرااااااااااااااتى
يارب تكون عجبتكم
ياريت مش تخذلونى وتردو علييييا

احبكم فى الله


منقول