سمك مكرونة-شبت مقطع -بقدونس مقطع-ثوم -فلفل-كمون-شطة-ملح-فلفل اسود-خل او ليمون-3بيضات-نصف كوب دقيق
  • الطريقة

تخلط جميع المقادير ماعدا السمك طبعا وتضرب فى الخلاط

يبطن السمك بالدقيق ثم يوضع فى الخلطة الشربينية ثم يقلى فى الزيت الساخن



__++++++++++++++++++

وانا كمان عندى طريقة لو مفيهاش رزالة هقول عليها .......مفيهاش...........طيب شكرا هى باختصار تقطعى السمك وتحطيه فى خلطة من(فلفل اخضر وثوم وملح وفلفل اسود وكمون كلهم تدقيهم فى الهون وتحطى عليهم عصير ليمونتين وعصير طماطم )ويفضلوا منقوعين حوالى ساعة ساعتين كدة وبعدين تحطى السمك فى دقيق وتحمريه فى زيت عادى ...بس بيبقى طعمة خطيييربجد جربيه وقوليلى