ارز الاميرة على الطريقة المكسيكية



2 كوب ارز – 3 كوب ماء ساخن – كوب بسلة مسلوقة – 1/8 ك كفتة – 1/8 ك مقانق ضان او بيف (سجق) – 2 م ك صلصة طماطم – 2 م سمنة – بصلة مقطعه – فلفل رومى احمر مقطع اربعه – ملح وفلفل – فص حبهان – فص قرنفل – ورق لاورو
الطريقة
نتبل اللحمة المفرومة بالملح والفلفل ونكورها كور صغيرة
نشوح الكفتة والسجق فى الزيت لحد ما يستوا
نشوح البصلة فى الزيت والفلفل الاربع والبسلة ونقلبهم ثم نضع الارز ونشوحهم مع بعض ثم نضع الصلصة ونقلبهم كويس ثم نضع عليهم السجق والكفتة بعد ما تشوحوا وملح وفلفل ونقلبهم ثم نضع الماء ونغطيه ونكمل سويه عادى