-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- بسكوت الشاي السادة»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى المركز الاخباري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 05-29-2011, 11:30 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى الأشغال اليدوية والفنية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 05-27-2011, 11:21 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى الأشغال اليدوية والفنية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 02-19-2011, 10:34 AM
-
بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى مقالات وأخبار الحوادث
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 02-08-2011, 03:10 AM
-
بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى المركز الاخباري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 01-11-2011, 03:10 AM
-
بسكوت الشاي السادة
بسكوت الشاي السادة
المقادير
3 كوب الا ربع دقيق ، نص كوب سكر بودرة ، ربع كوب زيت ، ربع كوب زبدة طرية ، بيضتين ، معلقة كبيرة بيكنج بودر ، معلقة صغيرة فانيليا ،1/3كوب حليب اوعصير برتقال
الطريقة
نضرب الزبدة والزيت بالمضرب الكهربي وبعدين ننزل عليهم بالبيض والفانيليا ونضرب
وبعدين ننزل بالسكر ونضرب
ننخل الدقيق ونخلط معاه البيكنج بودر ورشة ملح
وننزل بيه علي الخليط ونخلطهم مع بعض ومنعجنش خالص
يختلطوا بس
نسيبها تستريح 10 دقايق
بعد كده نحطها بين ورقتين زبدة او كيسين ونفردها بالنشابة
ونقطع ونخرمها بخلة ونرص ف الصواني
ندخلها الفرن سابق التسخين علي 180 في نص الفرن والشواية تبقي مفتوحة ع الهادي خالص
ونسيبه 10 دقايق وبعدين نفتح نشوف لون ولا لسه
واما يخرج متشلهوش بسرعة الا لما يبرد علشان ميتكسرش
منقول
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات