-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- خيار مخلل»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى ديكور المنازل والفيلات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 02-05-2017, 05:44 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى ألوان الدهانات
مشاركات: 4
آخر مشاركة: 05-21-2011, 04:44 PM
-
بواسطة مصمم راقي في المنتدى ديكور المنازل والفيلات
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 02-06-2010, 10:01 PM
-
بواسطة ngm في المنتدى المواضيع العامة
مشاركات: 4
آخر مشاركة: 12-11-2009, 04:26 PM
-
بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى مقالات وأخبار الحوادث
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 01-01-2009, 05:19 AM
-
خيار مخلل
خيار مخلل
تعالو نخلل احلي واطعمم خيار وعلي فكره مش مهم خالص حجم الخيار المهم التخليل الصح اولا نغلي الميه ونسيبها تبرد ودي خطوه مهمه جدا بتحافظ علي المخلل ومبيكونش ريم ابيض ولما تبرد نحط لكل لتر ميه ملعقه كبيره ملح وملعقتين خل وربع ملعقه صغيره شطه وفص توم مقطع وحبات فلفل أسود حصي وعود كرفس والتركه المهمه جدا رشه سكر ودي اللي بتحافظ علي القرمشه بتاعت الخيار لغايه اخر واحده في البرطمان ورشه السكر دي لمخلل الخيار فقط ونرص الخيار في برطمان نضيف وناشف كويس ونحط معاه فلفل حامي او رومي حسب الرغبه وننزل عليه بالميه المتحبشه الخطيره دي ونغطي البرطمان بقطعه فويل او كيس بلاستيك قبل الغطا علشان ميدخلش هوا ونقفل الغطا كويسونحط قطعه فويل تاني فوق الغطا ونسيبه تلت ايام فقط وكلي احلي خيار مخلل ومتنسيش تدعيلي
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات