الحواووشى

المقادير : ١\٢ كيلو لحم مفروم ، ٤ أرغفة خبز مصرى واذا شامى يكون سميك شوية ، ١٠اعواد يقدونس مقطعين ناعم ؛ ٥ بصلات مقطعين ناعم ؛ نصف فلفلة حارة وفصين توم بندق الفلفل مع التوم ناعم جدااا ملعقتين سمن او دهن بيكون افضل او زيت حسب الرغبه وملح وفلفل وكمون

#‏الطريقة
نقلب جيدا كل المقادير بايدينا مش بالمعلقه ونستمر بتقليبها ٣ دقايق ثم نقسمها ٤ اقسام ونفتح العيش من الجانب بالسكين ونضع اللحم داخل العيش ونوزعه جيدا
ثم نضع فويل على صينيه فرن و٥ ملاعق زيت نوزعهم على الصينية وبإيدينا نمرر أيدينا بالزيت ثم نمرر ايدينا على أرغفه الخبز على الوجهين
ثم نرص الأرغفه على الصينيه وندخلها فرن حامى فى المنتصف ونقلب بمجرد إحمرار أحد الأوجه نقلب على الوجه الاخر والفرن فقط يكون نار من اسفل
ولما يطلع نجهز سلطه خضراء وسلطه طحينه وبالف هنا

منقول من المطبخ اليمني