وااااااااووووو
يمييييي يميييييي
عملت لبنية بالسكر المكرمل والمكسرات طلعت فظييييعة طعمها
المكونات
لبن بودرة
كسترد
ماء
سكر
فانيليا
هيل مطحون
لوز انصاف
زبيب
جوز الهند
مكسرات مطحونة
الطريقة
اسكب السكر بدست واطرحه فوق الشولة على نار هااادئة حتى يتكرمل السكر ويعطيني لون العسل
اخلط اللبن البودر مع الماء وطبعا هناء اﻻخوات الي يعملوا اللبنية العادية زيدي كمية اللبن البودرة عن العادية
واظيف له الفانيليا والهيل واسكب نصفه على السكر المكرمل واضع عليه اللوز اﻻنصاص علشان يتفاور مع بعض
واللبن الباقي اظيف له الكاستر واخلطه جيدا
بعد مايفور اللبن وركزي ان لون اللبن اصبح عسلي من السكر
اخلطي اللبن جيدا مع السكر واتاكدي ان السكر كله داب في اللبن
بعدين اسكبي بقية اللبن مع الكستر في الدست واستمري بالخلط علشان مايتفرقش عليك الكاسترد
وخلي النار واطية
لما تبدا نطلع فقاقيع وتشوفي اطراف الدست بدات تحمر طفي عليه ونزليه من فوق الشولة
حطي بمطايب زجاج زبيب ثم اسكبي اللبنية عليه وحطيها تبرد بالغرفة ورشي عليها المكسرات وجوز الهند وحطيها بالثﻻجة
وللعلم اني حطيت منها حبة باللفريزر خليته سكريم بااااااارد


منقول من المطبخ اليمني