طريقة اعداد بسكويت الماكينة

المقادير:1 كيلو دقيق
1 كوب سكر مطحون
2 كوب زبدة
50 جم زيت (2 معلقه كبيرة)
فانيليا
3 بيضة
نص كوب جوز هند مضروب فى المطحنه
3 ملاعق كبيرة نشا
1 كيس تانج (حسب رغبتك)
نص ملعقة كبيره بيكنج بودر الطريقة:
- اضربى الزبدة والزيت مع السكر لغاية ما يصبح كريمى
- نضع بيضة ونخلط ثم بيض ونخلك وهكذا
- ثم نضع كل المقادير ونقلبها بدون عجن حتى تتجانس العجينة وتتماسك ولا تلتصق

- نضعها فى الماكينة ونشكلها، او بالكيس ولكن لا تضعى كل الدقيق فى حالة استخدام الكيس، لكى تكون لينة اكثر
- ممكن تحتاج حوالى ربع كوب او اقل، ماء
صحة وعافية