أكــلـــهـــ لزييييييييييييييييزة....

جـربـوهـا وصـدقـونـيـ مـاحــتـندمـوا..


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::



(((اللحم المقلقل)))





المقادير::



** لحم يكون فيه شوية دهن(شحم).. (بالكمية المرغوب فيها)

** زيت (ويكون الزيت اكتر من اللحم)

** ملح....





الطريقة::



** نحط الزيت على النار حتى يدفى====الزييت يكون اكتر من اللحم....







** بعد تنظيف اللحم...ملّحي اللحم===خللي الملح اكتر من العادة عشان اللحم اطعم وهو مااالح

** حطي اللحم في القدر... واقليه....حتى تروح مويتها....


** زيدي موية حتى تستوي اللحمة...

**بعد ما تستوي اللحمة...قلقلي اللحمة لين تنشف من الموية..وتبقى على الزيت...ويسير لونها بني فاتح....





انتباااااااااااااااااااااااااه:::اللحمة لا تنشف مررة في الزيت

ويقدم مع الرز الابيض وسلطة البصل....







***لا ترمي الزيت اللي طبختي فيه اللحم عشان ينفع في اكلات كتيرة يسير
بيها لزييييييييييييييز....