كبدة مشوية علي الأسياخ ، طريقة تحضير الكبدة المشوية


المكونات::

كبدة مقطعة مكعبات وسط
...بصل
طماطم
( ممكن طبعا يضاف فلفل ألوان و مشروم)

تقطع الكبدة و تتبل من قبلها بيوم في مايه بصل و ثوم مفروم و ملح و فلفل و كمون و بابريكا و شطة و بهار و بصل و ثوم بودرة و خل و ليمون

تجهز الأسياخ و ممكن تتنقع من قبلها في ماية لو هتتشوي علي فحم
نضع مكعبات الكبد و البصل و الطماطم في صينية و نرش عليهم رشة فلفل و ملح و شوية زيت و تشوي في الفرن مع إضافة شوية مايه للتأكد من النضج

ممكن نصغر القطع أكثر علشان تستوي أسرع

تقدم ساخنة في خبز فرنساوي او فينو عادي مع بطاطس محمرة

1