كباب البادنجال
المكونات
لحم مفروم
بصل مبشور ومعصور من الماء
معدنوس مفروم
بيضة /قليل من البقسماط
ملح /بهارات وفلفل اسود
2ملعقة زيت
1ملعقة ميا(نقطة مهمة تعطى طراوة وتماسك للكباب)
بادنجال مقطع مكعبات مقلى نص قلى
تعجن كل المقادير فى الماكينة مرتين او تلاتة مرات وتترك ترتاح فى التلاجة 20 دقيقة بعدها يشكل الكباب فى اسياخ خشبية مع مكعبات
الباذنجال ونتركه مرة تانية يرتاح فى التلاجة ربع ساعة حتى لايكش اتناء شويه فى الفرن وندخله الكوشة بعدها حتى ينضج..