البرك بالجبنة (المقلية)

- ا كيلو دقيق
- كوب زيت
- ملعقة ملح صغيرة
... - كوب ماء فاترة

الطريقة :
نحط الدقيق مع الملح ونقلبة
نضيف الزيت ونفرك الدقيق معاة لغاية ما يتشرب الزيت
نضيف الماية شوي بشوية ونعجين لغاية ما يبقى عندنا عجينة متماسكة

نسبها ترتاح ونحضر الحشو واشهر الحشوان هى الجبنة بالبقدونس وفى ناس بتعمل الجبنة بالزعتر بس الاصلية بتبقى بالبقدونس
هنهرس الجبنة مع البقدونس وبعدين نشكل العجينة ونحشيها ونقليها فى زيت سخن ونطلها على ورق مطبخ للتخلص من باقى الزيت وتقدم بالف هنا