-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-06-2013, 05:00 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 06-03-2013, 04:50 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-12-2012, 04:27 PM
-
بواسطة البدر اكتمل في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 2
آخر مشاركة: 09-07-2010, 06:59 AM
-
بواسطة صحفي متميز في المنتدى المركز الاخباري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-19-2009, 02:10 PM
-
سمك بلطى مقلى بطريقة هتعجبكم اووووووى ومقرمش كمان
سمك بلطى مقلى بطريقة هتعجبكم اووووووى ومقرمش كمان
انا طبعا بنظفة كويس وبنقعة بليمون وخل وملح شوية على حسب وقتك وبعد كدة اتبلة واسيبة بيكون احلى بيشرب من التتبيلة والتتبيلة عبارة عن توم وملح وفلفل اخضر وممكن احمر كمان وياريت لو حراق وشط وكسبرة ناشفة وزنجبيل وكارى وكمون وبعصر ليمون علية وبحط من التتبيلة جواة كمان
واخد السمك واكون عاملة عجينة شبة البشاميل الخفيف شوية عبارة عن دقيق وماء وشوية بكنج بودر قليل اووى احط فية واطلعة على دقيق علية بودر برددة وكركم وعلى اليت السخن على طول وبالهنا والشفا
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات