استيك بصوص المشروم
بنجيب خل+زيت زيتون +ملح+فلفل اسود واتبل بيه الاستيك من الليل ..
بجيب صينيه واحميها ع الغاز و احط قطع الاستيك حتي ينزل كل الميه وبعدها احطه بصينيه وادخله الفرن ليكمل الاستواء..
في نفس الصينيه اضع قطعه زبده وانزل بالبصل المقطع جوانح والمشروم الطازج وأقلب حتى يكتسب طعم الاستيك واللون البني واتبله بالملح والفلفل الاسود ..
ثم انقله في طنجره واضع عليه كوبين ماء و مكعب ماجي ومعلقتين طحين واقلب جيدا حتى يتسبك ويكون صوص رااائع ولونه بني..
وأنا سويت جنبه بطاطا بالكريمه
وهي حطيت الكريمه وقطعت فيها البطاطا حلقات وتركتها تغلي شوي وبعدها حطيتها في صينيه ورشتها بجبن البرمزان ووضعتها بالفرن.. وصحتين
Nermen Miqdad