نص كيلو بفتيك
4 بصلات كبار مقطعين جوانح
طماطمايه مبشوره
جزره مبشوره
فصين ثوم مفرومين
2 كوب مرقه
3 م ك شوفان
بهارات ((فلفل __كسبره __كمون __رشه قرفه __رشه جنزبيل __ملح ))
رشه كسبره او بقدونس للتزيين

الطريقه :
1 __ نتبل اللحمه بالاتي : (( 1 م ك مسترده + 1 م ك كاتشب +1 م ك صلصه + البهارات السابقه ))

2___ندوب الشوفان في المرقه

3___نشوح نص كميه البصل لحد ما يحمر

4___نضيف الجزء الباقي والطماطم والجزر

5___نرص اللحمه فوقهم ونغطي الصنيه لحد ماتنزل ميتها

6___نقلبها على الوجه الاخر

7 ___نضيف المرقه وبعد الغليان تغطى وتترك للسواء نص ساعه على نار هاديه

8___وتزين برشه بقدونس

9__تقدم مع رز ابيض وبالف صحه وعافيه