بسم الله الرحمن الرحيم

المقادير
فراخ حسب العدد
2بصله
نص راس توم
جنزبيل ناعم طازة
نص كيلورز بسمتى
فلفل حار
فلفل حلو (2حبه)
حبه طماطم مقطعه
معلقه صلصه
البهارات( فلفل ابيض _ فلفل اسود_ كارى (مدراس) _ بهارات عربيه _ بودرة لزعفران _ حبهان ناعم _ ملح _ماجى للارز _2مكعب دجاج)
2معلقه كبيرة زبدة _ زيت


الطريقه

ندبل البصل+ الفلفل الحامى+الفلفل الحلو

نضيف التوم + الجنزبيلونقلب كويس

الطماطم +ليمون اذا كان عندك لومى ناشف ضفيه انا ما كان عندى

نضيف الصلصه +مرقه الدجاج +الماء ( 2كوب)

نضيف البهارات ونقلب وبعدين الفراخ


نترك الدجاج لتستوى لمدة ربع ساعه ثم نخرجها من المرقه ونضيف الرز بعد غسله ونقعه لمدة نص ساعه وندخل الفراخ الفرن لتحميرها تحت الشوايه

لاتضيفى ماء وطى عليه النار وسبيه يستوى


دا بعد ما استوى الرز


وبعد كدة نجيب زبيب واى مكسرات عندك وعلى النار مع حته زبدة وتشوحيهم

ودا الشكل النهائى


السلطه


فى الخلاط او الكبه ويخلط

ايه رأيكم يا بنات ارجو اذا عجبكم الموضوع ارجو التقيييييم
مع دعواتكم ليا بالستر ولبناتى وبنات المسلمين
اجمعين
احبكم فى الله
مع شكرى للجميع وكل اللى سأل عليا فى منتدانا الكريم والصحبه الطيبه



l[f,s hgtvho + hgsg'i hgltv,li hgltv,li hgsg'i