فراخ بالمسطردة والمشروم
1- نحضر صدور الفراخ المخلية ونتبلها بالبصل و الفلفل الاسمر والملح


- نقطع الطماطم إلى مكعبات


- نضع الفراخ بعد تقطيعها الى شرائح صغيرة على الطماطم


- نحضر المسطردة


- نحضر توابل مخصصة للشاورما من سبايسى


- نضع معلقتين من المسطردة وتوابل سبايسى ونقلب كلة مرة واحدة



7- نضع بالزبط نقطتين زيت فى طاسة لغاية لما تسخن ونضع المحتويات كلها على النار ونتظر لمدة ربع ساعة


- نحضر المشروم وهو غالبا يكون فى علب محفوظة وجاهز


- نضع المشروم على الطبيخ

- نتظر لمدة ربع ساعة اخرى

11- والان اصبح جاهز للأكل


نحضر العيش الأسمر



بالهنا والشفاااااااااا وطلعت لذيذة وخفيفة جدا وصحية جداجدا

م
ن
ق
و
ل