البتي فووور تعالوا جربوا بتي فور - مطبخ المعهد شيف المطبخ
أهلا وسهلا بك إلى معهد توب ماكس تكنولوجي.
  1. ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
  2. معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
  3. طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
    مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
  4. اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
التفاصيل : الردود : 1 المرفقات : 0 المشاهدات: 3723 مشاهدة
مشاهدة صفحة طباعة الموضوع
أرسل هذا الموضوع إلى صديق…

المواضيع المتشابهه

  1. طريقة البتى فور و اللانكشير اخذتها من موقع شيف اسامة
    بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 08-13-2012, 02:42 AM
  2. حربنا مع المخدرات.. - يوسف الكويليت
    بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى مقالات وأخبار الحوادث
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 10-14-2011, 03:10 AM
  3. الكشري المصري جربوا و لن تندموا
    بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 05-17-2010, 04:49 PM
  4. للمتعصبين عرقياً: جربوا ال d n a
    بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى مقالات وأخبار الحوادث
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 01-23-2009, 03:30 AM

النتائج 1 إلى 2 من 2
  1. #1
    الادارة الصورة الرمزية شهود
    تاريخ التسجيل
    Nov 2008
    الدولة
    اليمن السعيد
    المشاركات
    33,955
    معدل تقييم المستوى
    100

    افتراضي البتي فووور تعالوا جربوا بتي فور

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاتـــــــــــــــــــــــــــــه






    جبتلكم النهاردة طريقة عمل البتي فور الجميل اللي كلنا بنحبه واللي أنا شخصياً بموووووووووت فيه رغم انه بيزودلي التخمة


    ماعلينا


    علشان مااطولش عليكم


    تعالوا ياللا نشوف الطريقة


    سهلة خالص خالص






    المقادير:

    800 جم دقيق
    500 جم زبدة بدرجة حرارة التلاجة
    175 جم سكر بودرة
    4 أبيض بيض
    كيس فانيليا
    ذرة ملح

    ( شوفتي المقادير سهلة ازاي )








    نيجي بقا للطريقة:

    بصي ياستي لو عندك عجان تحطي فيه الزبدة الصفرا زي ماقلتلك بدرجة حرارة التلاجة وتنزلي معاها السكر البودرة وتضربيهم مع بعض على السرعة الهادية بعد كده بتزودي السرعة بالتدريج لحد ماتكون معاكي كريمة بيضاء زي دي









    هدي السرعة تاني وانزلي بسرسوب رفيع جدا من بياض البيض وبعد كده حطي الفانيليا وذرة الملح واضربيهم كويس أوي، بعد كده لما كل المكونات دي تتخلط كويس نزلي الدقيق بالتدريج والعجان شغال على السرعة المتوسطة وكل شوية تنزلي الجوانب بملعقة خسبية وترجعي تشغلي العجان تاني لحد ماكل المكونات تدوب مع بعضها والعجينة تكون متماسكة وناعمة، كوري العجينة بايدك وسيبيها ترتاح لمده 10 دقائق











    بعد كده هاتي المكنة أو قطاعة البتي فور بتاعتك واعملي الأشكال اللي بتحبيها.


    ( ممكن تفسمي العجينة نصفين وتحطي على نصفها كاكاو وتعملي نصف بالشيكولاتة ونصف أبيض)











    سخني الفرن على درجة حرارة 180درجة وسيبيه في الفرن لمدة 20 دقيقة بعد كده طلعيه من الفرن وسيبيه يهدى ممكن تلزقي كل اتنين مع بعض بالمربى وتدهني طرف كل اتنين بالمربى وتحطيهم في المكسرات المفرومة أو الشيكولاتة المبشورة أو الفارماسيل










  2. #2
    تكنولوجي مبدع
    تاريخ التسجيل
    Mar 2010
    العمر
    50
    المشاركات
    21
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي رد: البتي فووور تعالوا جربوا بتي فور

    الى الاخت الحبيبه تسلم ايدك طريقه روووووووووعه وجميله الف شكر

 

 

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
لتوفير الجهد والوقت عليك ابحث عن ما تريد في جوجل من هنا

جميع الحقوق محفوظة لـ شبكة توب ماكس تكنولوجي

Copyright © 2007 - 2010, topmaxtech.net . Trans by topmaxtech.

المعهد غير مسئول عن أي اتفاق تجاري أو تعاوني بين الأعضاء
فعلى كل شخص تحمل مسئولية نفسه اتجاه ما يقوم به من بيع وشراء و اتفاق مع أي شخص أو جهة