الرنجة ,..

المقادير




رنجة


طماطم كعبات

بقدونس

فلفل اخضر

بصل مكعبات

2 ملعقةكبيرة زيت

كمون

فلفل اسود

الملح حسب الحاجة

الطريقة


الرنجة بتتنضف وتخلى من الشوك وتقطع بالسكين لقطع

وطاسة فيها الزيت ونشوح البصل المقطع وبعدين الفلفل الاخضر

البصل بس يتشوح مش يتحمر

وبعدين بنضيف الرنجة المقطعة وبعدها بثلاث دقايق بنضيف الطماطم

وتسيب المقادير تبخر الميه اللى فيها

وفى الاخر خالص بنضيف البقدونس المقطع والبهارات

وتتقدم سخنة مع حلقات ليمون

والملح حسب الحاجة

وبالهنا والشفا


على فكرة انا مش باكل الرنجة غير بالطريقة دى
و على فكرة ,,, يا سلام لو حطيتوا عليها طحينة
بتبقى تحفة