بسبوسة الشيف حسن مع صور
900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز







كيس فانيلا

450جم سكر 300جم ماء 125 جم شربات تقيل 75جم جوز هند 2 م سمن بلدي او بقري معلب

هذه الطريقة من احد عضوات منتدى لك واللى انا مشتركة فيه ولما عجبتني الوصفة وطريقة العرض جبتها هنا

المقادير موضحة في الصورة



وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف




الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا




وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله




الصور موضحه القوام








وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته





وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه

وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن





وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل





وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله

كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم




صوره اخرى للتوضيح





ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم