الطحينه البيتى
::المقادير::
1كوب سمسم! ابيض
1كوب دقيق
نص كوب سوداني ( اختياري)
كوب الاربع زيت او كوبايه حسب القوام المفضل
رشة ملح
::الطريقه::
نجيب طاسه عالنار ونحمص السمسم كويس بدون ان يغمق لونه وبعدين نطحنه ف مطحنه التوابل "الصغننه اللى هى بتاعة الخلاط"😆
واحنا بنطحنه ننزل عليه معلقتين زيت عشان ينعم كويس
وبعد كده ننزل الخليط وباقى المكونات ف الخلاط ونصربهم كويس لمدة دقيقتين
وبرطمان نضيف نحفظ فيه الطحينه بتاعتنا
وبالف هنا