-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- معلومات للطبخ مفيده»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 09-23-2017, 05:13 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى ألوان الدهانات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-08-2014, 12:07 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-24-2013, 04:25 PM
-
بواسطة عبدالله الكهالي في المنتدى المواضيع العامة
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 01-07-2011, 12:15 AM
-
بواسطة سائر في ربى الزمن في المنتدى المواضيع العامة
مشاركات: 3
آخر مشاركة: 12-19-2008, 10:43 PM
-
معلومات للطبخ مفيده
معلومات للطبخ مفيده
1--الملوخيه انتى وبتسويها متضعيش عليها الغطاء الا وقت الطشه وتشليها علشان متسودش منك وتفصل
******************************
2--بعد ما تقورى الباذنجان ادعكى ايدك بليمونه علشان متسودش او البسى جونتى وانتى بتقورى
*************************
3--بعد ما تخلصى خلطه المحشى وقبل ما تحشى ضعى للخلطه ربع كوب زيت بتخلى المحشى يلمع وطعمه جميل "
************************************
4--لو بتعملى الرز بالسمنه يبقى اول ما تضيفى الميه ابقى ضعى فى الماء معلقة زيت علشان يطلع مفلفل وبيلمع "
*******************************
5--قبل ما تقلى الباذنجان رشى عليه ملح وحطيه فى مصفاه على الحوض هينزل كل الميه ومش هيشرب زيت فى القلى "
***************************
6--اللحوم وهى بتتسلق لو عاوزه تزودى ماء زودى لها ماء مغليه وليست ماء ساقعه لان الساقعه هتخليها من غير طعم "
********************************
7--وانتى بتعملى صنية رقاق ضعى ربع معلقة شاء بيكنج بودر فى الشربه اللى هتزقى بيها الرقاق هيبقى مورق ومش هينشف منك
***********************************
8--الكفته اعمليها بالبرغل هيمتص الميه وهيحافظ على حجم الكفته "
**************************
9--ضعى معلقة ماء مثلجه فى بيض البانيه .هيفضل الزيت نظيف لحد اخر قطعه "
******************************
10--استبدلى اللبن فى الكيك بااى مشروب غازى مثل الميرندا او السفن اب هيخليها هشه ومرتفعه
افكار منقولة للفائدة "
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات