طريقه عمل البيتيفور جربوها صدقوني مش هتندموا

المقادير زي ما انتو شايفين

1 كوب سكر بودرة
4 اكواب دقيق
2 كوب سمن سائح
2 بيضه ( بيضه كامله وصفار البيضه التانيه ) ده لو عاوزاه ناعم قول لو عاوزاه خسن بتحطي الاتنين كاملين
كيس فانيليا ومعلقه بيكنج بودر

احط البيض مع الفانيليا واضربهم بالمضرب


وبعدين احط السمنه واضرب تاني بالمضرب


وبعدين احط السكر وارجع اضرب تاني بالمضرب

احط الدقيق شويه شويه يعني اول كوبايه بالمضرب



والكوبايه التانيه احط عليها البيكنج بودر واعجن بايدي

واحط التالته والرابعه واكمل عجن


جيبي قمع او قطاعه اشكال زي ما انتي عاوزة وابدئي شكلي وحطي في الصواني ودخلي علي الفرن



ودي صنيه بالقمع


ودي صنيه بالاشكال



طبعا البيتي فور ميبقاش بتيفور من غير مربي المشمش ا



ده لما طلع من الفرن سيبته يبرد شويه وابتديت احشيه بالمربي


وفي النهايه رصيته في طبق التقديم بالشكلين دول