-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- أرز معمر بكبدة الفراخ»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-06-2014, 06:20 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-06-2014, 02:09 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-17-2014, 06:07 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-30-2013, 02:25 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 2
آخر مشاركة: 03-07-2010, 12:30 PM
-
أرز معمر بكبدة الفراخ
أرز معمر بكبدة الفراخ
المقادير :
- 250 جرام رز أبيض
- نص كيلو كبدة فراخ
- بصلة كبيرة مبشورة
- معلقة سمنة جنة كبيرة
- 3 ورق لورى
- ربع معلقة صغيرة مستكة
- 4 حبات حبهان
- 1/2 لتر كريمة لباني
- معلقة كبيرة ملح
- معلقة كبيرة فلفل
الطريقة :
- هنبتدي بسلق الكبدة... هنغسل الكبدة الأول بالملح و نصفيها مرتين و بعد ما نشطفها هنحط عليها دقيق و نسيبها شوية عشان نتأكد انها اتغسلت كويس
- في حلة هنحط مياه و لما تغلي هنضيف البصل وورق اللورى و المستكة و الحبهان و الملح و الفلفل و نشطف الكبدة كويس و نحطها في الحلة و نسيبها تتسلق لمدة ربع ساعة
- في نفس الوقت هنغسل الرز كويس و نصفيه و في حلة هنحط معلقة سمنة جنة و عليه الرز و نقلبه لمدة دقيقتين و نأخد الكبدة نضيفها على الرز و نقلبهم
- بعد كده هنجيب طاجن و نحط الرز بالكبد و نضيف عليها الشوربة لحد ما نملي ثلث اربع الطاجن و بعد كدة نغطي باقي الطاجن بالكريمة و نغطيه بورق الألومنيوم و نحطه في قاعدة الفرن على 260 درجة (نبقى مسخنين الفرن) و نسيبه لمدة ساعة و نشوفوا لو مكانش لسه استوي ممكن نزود حبة شوربة بعد كدة نشيل ورق الالومنيوم و نشغل شواية الفرن عشان نحمر الوش و نقدمه.
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات