لحم حنيد بالفرن
لحم حنيد بالفرن نقرطس اللحم بالقصدير و نتتبل اللحم بحوائج اللحم و ملح و شوية زبادي ...الفرن يكون حار لما ندخل اللحم حق 10 دقائق ننقص الحرارة الى الاخير ... ساعه و نص ما نقلب الحنيد ابدا عشان المى الموجود ما يتسرب للخارج لانه لو تسرب اللحمه بتنجح و بتحمر و لكن لن تكون رطبة ... بعد الساعه و النص نرفع الحرارة ليبدا مرحلة الاحمرار ...و الشحطة ... و نقلب الجهة الاخرى ...و يقدم مع ارز مبخر ...و بالعافية\

منقول من المطبخ اليمني


gpl pkd] fhgtvk fhgtvk