كيفية عمل الشاورما بالمنزل
الطريقة ع حسب رغبتكي بدجاج او باللحم
طريقة الشاورما بالدجاج
تتبلى شرائح دجاج بطريقتك اللى تحبيها انا تتبلي ثوم وخل وليمة قارصة وملح وفلفل اسود وملعقة حليب سائل اختياري بهارات دجاج زعتر اكليل تخليها ربع ساعة بالثلاجة وثم وتلفيها على سيخ خشب وتزينيه من فوق بالبصل وطماطم اخضر للنكهة وتحطيها في علبة مفتوحة م الجهتين وتلفى العلبةمن تحت فى فويل اي السلفر وتوضع بطاجين ثم حطيها فى الفرن
..لما تطيب تحولى الفويل اي السلفر وترديها الفرن علشان تتحمر.. .وتقصيها كيف مافى الصورة وتحطيها فى خبزة مصرية اي شامية مع السلطة وخيار وطماطم اخضر ومويونيز وكاتشب او حسب ماتفضلون اللى تحبيها وتلفيها فى فويل اي سلفروتقدميها يالهناء..منقول لعيونكم