-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 87
آخر مشاركة: 07-17-2013, 04:10 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 01-03-2012, 09:48 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-10-2010, 10:07 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 09-19-2010, 10:57 AM
-
بواسطة كاتب الأخبار في المنتدى مقالات وأخبار الحوادث
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 06-07-2010, 02:50 AM
-
لعيش الكايز او رغيف الفينو القايز
العيش الكايز او رغيف الفينو القايز او عجينه التوست هي مسميات او معجنات لاكلات واحده وهي الرغيف الكايز للسندوتشات والحوةاوشي والبيتزا الدوائر الصغيره
معانا ان شاء الله حاليا العيش الكايز بالطريقه من الشيف نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الايد
المكونات 2 كوبايه دقيق يعني حوالي نصف كيلو
معلقتين زيت
معلقه خميره فوريه مدوبينها في ميه دفيه وعليها شعره سكر وشعره ملح
محسن خبر عليه رشه ملح
3/4 ماء دافي يعني تلت تربع كوبايه ميه دافيه
حسب حريتك لوعاوزه تضيفي زيده او سمن او ربع كوب حليب بودره معلقتين يعني
هنبتدي بقا طريقه الخبز الصحيجه
هنجيب اناء او وعاء او حله هنضع فيها الدقيق
والخميره ورشه الملح(((((في حالة إستخدامك للبن البودرة والزبدة يضافوا مع المكونات الجافة))))))))))))))
بنضع الزيت عليهم ونفركهم كويس بايدينا ونزود بالماء وتعجن كويس لحد ما تكون متماسكه كويس معانا ولو كانت لينه زودي دقيق لو جامده زودي ماء وبعدين غطيها وخليها تخمر في مكان دافي
طبعا احنا عارفين العجين لما بيخمر بيكون ازاي بيكون منفوخ بنجيبه
ونكوره كويس جدا يعني نمسك نقطع منو قطع ونكور بايدينا وندهن الصينه اللي هنضعها بالفرن زيت ونعمل كور بعد مانخلص ونعمل كذا كوره حوالي من 10 ل 15 كره او اقل علي حسب الحجم او الكميه نبطط بايدينا بشكل بسيط عشان ناخد شكل الكايز وندهن من فوق سمسم او اي شئ
او بيضه بسمسم من ع الوش
وتحطيه في فرن درجه حرارته عاليه لمده تلت ساعه 20 دقيقه
منقول
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات