طريقة عمل التشيز كيك

يفرم 5 باكو كبير بسكويت ساده مع زبده وتفرد في صينية بيركس او عادي وتدخل الفرن تحت الشواية لمده 5 دقائق
يضرب في الخﻻط 5 باكو لبن بودر صغير 5 علبة زبادي وعلبة حبنة مثلثات ونص كوب سكر وفانيليا ويضربيهم كويس وتنزلي بيهم علي البسكويت براحة وندخلهم الفرن تحت الشواية لمده 5 دقائق بس نكون مجهزين الجيلي باكو مع نص كوب ميه مفلي ويقلب ويبرد تماما ثم قطع فراولة ثم تنزلي بالجيلي عليهم في الصينية وبراحة علشان الكريمة متتحركش وندخلهم الثﻻجة حتي يتجمد الجيلي وبالف هنا