فطائر البطاطس على الطريقة الألمانية

المكونات
2 بيضة
2 ملعقة دقيق
¼ ملعقة بيكينج بودر
½ ملعقة صغيرة ملح

¼ ملعقة فلفل أسود
6 حبات بطاطس مقشرة ومقطعة

½ كوب بصل مفروم ناعم
زيت للقلى
الطريقة:
1- تقطع البطاطس شرائح رقيقة.
2- يخلط البيض مع الدقيق والبيكينج بودر والملح والفلفل والبطاطس والبصل.
3- يوضع الزيت فى مقلاة كبيرة على نار متوسطة وتوضع البطاطس على دفعات.
4- تقلب البطاطس على الوجهين من 3 إلى 4 دقائق أو حتى تحمر.

5- تخرج من الزيت وتوضع على مناشف ورقية.
6- تقدم ساخنة مع الخبز الساخن.


t'hzv hgf'h's ugn hg'vdrm hgHglhkdm hgf'h's hg'vdrm ugn