كوردون بلو

4 شرائح لحم ديك رومي
4 فصوص ثوم مفروم
شرائح زيتون الاخضر
جبن
ملح
رشه فلفل اسود
معلقه زيت
بيضه
4 ملاعق طحين
6 ملاعق خبز مطحون
زيت للقلي








نتبل الشرايح بالزيت و الملح و الفلفل الاسود و التوم و نسيبها في الثلاجه نص ساعه






نخرجها من الثلاجه و نحط عليها جبن و بعدين زيتون






و نلفها على بعضها





و بعدين نلفها بالورق الالمنيوم




نطبخها على البخار مده 20 دقيقه





نخليها تبرد بعدين نلفها بالطحين ثم البيض المخفوق مع رشه ملح و فلفل ثم الخبز











و نقليها في الزيت





و نقدمها مع الاطباق الاخرى