السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كيف حالكم جيمعا

من فترة جربت طريقة صديقتي
مصرية الله يسعدها ويقويها ويفتحلها أبواب رزقه
قولو آآآآآآمين


صصراحة خطيرة ونفس طعم الفلافل اللي أكله عندها

الله يسعدها أم زينة ويرزقها من واسع فضله





المقادير
كيس فول مدشش
نص حزمة بقدونس
نص حزمة كزبرة
6 رؤس كبار ثوم
4 رؤس كرات
بصلة صغيرة

البهارات
ملح حسب الرغبة
ربع ملعقة صغيرة كمون
نص ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
نص ملعقة صغيرة ببريكا
نص ملعقة صغيرة بيكربونات الصوديوم



ننقع الفول من قبل بيوم
وتاني يوم نصفيه كويس من ميته

من الليل غسلت البقدونس والكزبرة

وخليتهم يجفو علي راحتهم علي ورق الجرائد

وهذا النقطة مهمة جداً عشان ماتكون الفلافل من جو طرية بعد القلي













هنا فرمت الفول هو الاول نص فرم




بعدين البقدونس والكزبرة والكرات والبصل والثوم


وفرمتهم كويس لحد ماصار شكلهم كده




وهنا في الاكياس وعلي الفريز



ملاحظة تانية مهمة جداً
البهارات ماتحطيها الا قبل القلي
يعني الفلافل اللي بتروح الفريز ماتحطي فيها بهارات




وهاذي حمص بالطحينة مع الزيتون