مشاركه ثانيه لملف مقليات ومقالي



ا
المقادير

كيلو سمك فيليه مقطعه بالطول ومتبله في
نص كاس ليمون
ملعقه فلفل اسود وفلفل احمر وملح
فصين ثوم
ملعقه من بهارات السمك

الطريقه

تخلط المقادير في صينيه بايركس ويقلب فيها السمك وتترك لمده ساعه في مكان بارد مع التقليب كل فتره



مقادير الغطاء

بيضتان مخفوقه

كاس دقيق مع رشه ملح وفلفل اسود وكمون

كاس بقسماط مع نص كاس كورن فليكس مطحون



تغمس قطع السمك في البيض والدقيق

والبقسماط وتشك في اعواد الشوي



واخيرا تقلي في الزيت تششششششششش



وتقدم بالف صحه وعافيه



اتمني تعجبكم وتطبقوها وتدعولي