المقادير
الشوربة تعتمد اساسا على بواقى الطعام الموجودة عندك فى الثلاجة
حوالى صدر دجاج او فخدة اللى موجود عندك
اى نوع خضار عندك فى الثلاجة انا استخدمت حزر وبروكلى
ثمرتين بطاطس مقطعين مكعبات
نصف كوب مكرونة او رز ( اختيارى )
لتر من شوربة فراخ او لحمة عندك فى التلاجة او الفريزر
( انا دايما لما بسلف لحمة او فراخ بشيل جزء من الشوربة فى الفريزر لوقت زى ده )
ممكن تستخدمى ماء لو ما عندكيش شوربة وممكن تستخدمى مكعبات مرقة الدجاج لو تحبى
ملح وفلفل اسمر حسب الرغبة
وللطعم المميز هنحتاج
بصلتين متوسطتين مقطعين صغير ونصف ملعقة صغيرة ثوم مفروم ونصف ملعقة صغيرة زعتر وقليل من الزيت
الطريقة
نسلق الاول الخضار اللى بياخد وقت اطول مثل البطاطس والجزر فى الشوربة او الماء


وفى احر 10 دقائق نضيف باقى الخضروات والفراخ المفتتة والرز او المكرونة ونضبط الملح والفلفل



وفى هذه الاثناء نحمر البصل فليلا فى الزيت ثم نضيف والثوم والزعتر



ثم نضيفة على شوربة الخضار بعد نضجها ويقلب ويترك يغلى مرة واحدة ثم تقدم يالهنا واشفا