مثلثات الجلاش بالجبن المقاديير

2 بيضة ...
85 جرام جبن كريمي
1/4 كوب كوتاج او ريكوتا
110 جرام جبن فيتا
باكيت جلاش
زبدة غير مملحة ومذابة

الطريقة

اخفقى البيض بالمضرب الكهربائي جيدا لمدى دقيقة
ثم اضيفى الجبن وامزجيهم جيدا
احضرى ورقة الجلاش وقسميها الى 3 اجزاء
احضرى واحدة منهم وادهنيها بالزبدة المذابة
ضعى معلقة صغيرة من خليط الجبنة على الحرف ولفيها مثلثل مثل السمبوسك
وكررى العملية حتى انتهاء الكمية
رصى المثلثات فى صاج مدهون خفيف بالزبدة
وادهنى وجه المثلثات بالزبدة
يخبزو فى الفرن الى ان يحمر سطحهم