سر المحشي

بنقسم البصل المفروم نصين
القسم الأول
بنصفر البصلة ونضيف له طماطم تكون واخدة غلوتين قبل كده او صلصة وتحطيله ملح وفلفل وكمون بس اول ما تغلي نطفي
نضع الجزء التاني من البصل وخضرة مفرومة عل الرز و2
مكعب مرقة نفركهم لحد ما يدوب خالص ونص كوب زيت ونخلطهم كويس جدا ومعاهم الجزء الأول
وتكوني مصفية الرز من المية كويس
وتبدأي تحشي
لما تيجي تسوي متحطيش الشوربة علطول سيبيه الأول يتشرب اي مية فيه ع نار لحد ما تحسي انه نشف خالص ضيفي الشربة
عل فكرة مختلف ف طعمه عن التسبيكة العادية هواقرب للني ف ني (يعني مبنحطش حاجة عل النار قبل ما نحشي)