-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- سر المحشي»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 08-22-2013, 07:00 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-24-2013, 12:46 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-29-2013, 04:07 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 06-30-2012, 06:18 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-01-2012, 11:11 PM
-
سر المحشي
سر المحشي
بنقسم البصل المفروم نصين
القسم الأول
بنصفر البصلة ونضيف له طماطم تكون واخدة غلوتين قبل كده او صلصة وتحطيله ملح وفلفل وكمون بس اول ما تغلي نطفي
نضع الجزء التاني من البصل وخضرة مفرومة عل الرز و2
مكعب مرقة نفركهم لحد ما يدوب خالص ونص كوب زيت ونخلطهم كويس جدا ومعاهم الجزء الأول
وتكوني مصفية الرز من المية كويس
وتبدأي تحشي
لما تيجي تسوي متحطيش الشوربة علطول سيبيه الأول يتشرب اي مية فيه ع نار لحد ما تحسي انه نشف خالص ضيفي الشربة
عل فكرة مختلف ف طعمه عن التسبيكة العادية هواقرب للني ف ني (يعني مبنحطش حاجة عل النار قبل ما نحشي)
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات