-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- بلح الشام»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-29-2013, 01:42 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 05-23-2013, 05:42 PM
-
بواسطة البدر اكتمل في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 05-17-2012, 09:24 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 01-03-2012, 09:41 PM
-
بواسطة chefadel55 في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 06-24-2011, 08:56 PM
-
بلح الشام
بلح الشام
المقادير:
كوب ونصف دقيق
كوب ماء
نصف كوب زيت
ملعقة صغيرة سكر
ذرة ملح
كيس فانيليا
4 بيضات
شربات تقيل
الطريقة:
نحط الزيت مع المياه على النار وعليهم ذرة الملح وملعقة السكر ونسيبهم يغلوا
وبعدين ننخل الدقيق
أول ما المياه تغلى نوطى النار خالص ونحط الدقيق دفعة واحدة ونقلب بالمعلقة لحد ما الدقيق يشرب المياه ويلم معانا
نطفى النار ونسيب العجينة تبرد خاااااااالص
بعد كده بنضيف البيض بيضة بيضة ، أول ما البيضة تختفى نضيف التانية لحد منخلص البيض ومع آخر بيضة بنضيف الفانيليا وبعدين نشكلة ونقليه فى زيت غزير ويكون بارد (أهم حاجة ان الزيت يكون بارد والنار هادية خاااالص ـ يعنى بين الدور والتانى اطفى النار)
ومنكترش العدد فى القلى لان حجمة بيزيد
وبعدين لماياخد اللون الدهبى نطلعة ونحطة فى الشربات وقدمية بالهنا وممكن ترشى علية فستق حلبى
والف هنا
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات