المقاديــــــــــر


5 بيضات
3/4 كوب دقيق أبيض
3/4 كوب دقيق سيمولينا
3/4 كوب سكر
1/2 ملعقة صغيرة فانيليا


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


شوفتوا المقادير سهلة ازاي
بس عايزة أقول لكم ملحوظة هااااااااااااااااااااامة


الرواني مابيتحطلهاش بيكنج بودررررررر


المهم
نشوف بقا الطريقة


الطريقة


في وعاء نضيف وجاف اخلطي البيض مع السكر والفانيليا واضربيهم بالمضرب أو العجان اللي عندك
على السرعة الهادية
لحد مايكون معاكي كريمة


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده اخلطي الدقيق مع السيمولينا


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


ضيفي الدقيق والسيمولينا للبيض واضربيهم مع بعض بالراحة بملعقة خشبية
لفتين تلاتة لحد مايلف كله مع بعضه
أو اديله لفة في العجان على السرعة الهادية لحد مايدوب
بس ماتقلبيهوش كتير



هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده هاتي الصينية اللي هتصبي فيها الخليط
ادهنيها زبدة
ودقيق سيمولينا
مش دقيق أبيض
بقول كمان مرة سيمولينا


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده صبي الخليط في الصينية


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


سيبيها في الفرن لمدة 25 دقيقة
على ماتستوي في الفرن نجهز احنا الشربات والذواق


الشربات


2 كوب سكر
2 كوب ماء
دوبي السكر في الميه
حطيه على النار


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.



سيبيه يغلي بعد كده ضيفي له عصير نصف ليمونة
ورشة فانيليا
سيبيه يغلي شوية
بعد كده اطفي عليه
وخللى بالك الشربات بيتحط سخن على الرواني وهي سخنة


جهزي الشربات وجوز الهند ومربى المشمش للذواق


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده لما الرواني استوت طلعتها من الفرن


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده سقيتها بالشربات السخن


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده ذوقيها بالطريقة اللي تعجبك أهم حاجة في الرواني الشربات وجوز الهند


أنا ذوقتها بالمربى ( مربى المشمش هايلة وطعمها بيكون جميل جدااااااا )


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


بعد كده رشيت جوز الهند
وده الشكل النهائي ليها


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


إيه رأيكم بقا في الرواني بتاعتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


وبعدين نقطعها كده


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


والطبق ده لأول واحدة هترد عليا


هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600.


مستنياكم تجربوها
ومستنية ردودكم
وطبعا ماتنسوش التقييم



جربوها وبالهنا والشفا