2كوب دقيق
1 معلقه بايكنج باودر
1 معلقه بايكنج صودا
1 معلقه صغيره قرفه
نص كوب زبده
كوب و نص سكر
4 بيضات
معلقه صغيره فانيليا
1 معلقه كبيره نسكافيه مذوبه في ربع كوب ماء مغلي
ربع معلقه صغيره ملح
نص كوب لبن رايب
شيكولاته جالكسي مذوبه في معلقتين لبن للتزين

الطريقه

نضرب الزبده مع السكر جيدا ثم نضيف البيض واحده واحده ثم الفانيليا و في طبق خارجي نخلط الدقيق ة بايكنج باودر و الملح و بايكنج صودا و القرفه

ثم نضعهم تدريجيا علي الخليط اثناء الخفق بالتبادل مع اللبن ثم نضع النسكافيه و نخفق جيدا

بعد خروج الكيك نذوب الشكولاته و نضعها في كيس الحلويات الغيار الشبيه بالحقنه و نقوم بعمل فتحات في الكيك نضع فيها الشيكولاته ثم نقلب الكيك و ندهن السطح بفرشاه ايضا