شيش طاوق
*********
1/2 كيلو أفخاد الدجاج
1/2 ملعقة كمون
1/2 ملعقة كزبره
1/2 ملعقة بابريكا
ملح و فلفل اسود و فلفل ابيض (حسب الرغبة)
2 ملعقة خل
عصير ليمونة
1 علبة زبادى
1/2 كوب مايونيز
1/4 كوب زيت
2 ملعقة مسطرده
فلفل رومي وبصل مقطعين حجم كبير

الطريقة :
نخلط كل مقادير التتبيله مع بعضها ثم نضع افخاد الدجاج ونقلبهم كويس جدا ونسيبها في التتبيلة من بالليل للصبح
نجيب الاسياخ الخشبية و نبتدي نشكلها قطعة فلفل قطعة بصل قطعة فراخ وهكذا مرتين تاني حتى ننتهي من كل الكمية ولو عندك شواية ممكن تشويها على الشواية أو تحطيها في صينية فرن وتغطيها بالفويل وتدخليها الفرن في الرف الاوسط حتى تستوي ولو حسيتي ان الصينية نشفت زودي من باقي التتبيلة وتقدم مع البطاطس المحمرة أو الارز المبهر