ساندوتش كفتة الدجاج المشوية

المقادير:
4 صدور الدجاج
2 بصلة صغيرة
1 فص من الثوم
ملح وفلفل وبابريكا وكمون
زيت

للتقديم :
خبز فينو او لبنانى
كاتشب
طماطم وخيار (على حسب الرغبة)

الطريقة:
قومي بتقطيع صدور الدجاج والبصل ثم اخلطيهم في خلاط كهربائي , بعدها اضيفي التوابل والملح والزيت واجمعي الخليط جيدا , بعدها قومي بجعل الخليط على شكل كويرات ثم قومي بوضعهم عصيان خشبية الخاصة بالشواء
قومي بوشيهم فى الفرن لمدة 10 دقائق مع قلبهم كل 5 دقائق ثم قومى بعمل ساندوتشات منها وضعى طماطم اوخيار وكاتشب ولفى الساندوتش جيدا وبالف هنا