-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- مهلبية بالجيلى»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-30-2013, 12:10 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-05-2013, 08:05 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-05-2013, 07:43 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-04-2011, 01:21 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-10-2010, 10:14 PM
-
مهلبية بالجيلى
مهلبية بالجيلى
ــــــــــــــــــــــــــــ
المقادير :
كيلو حليب سائل
4 معالق كبار نشا
سكر على حسب الرغبة
باكو جيلى فراولة
الطريقة :
هنحط الحليب الا كوب يغلى على النار
الكوب اللى نقصناة دة هندوب فية النشا كويس اوى وبعدين نوطى النار ونبدأ نضيفها للحليب الساخن ونضيف السكر ونقلب كويس لغاية ما الخليط يتقل معانا نحط شوية فانيليا ونقلب ونبعدة عن النار
نصب الخليط فى كاسات التقديم ونسيبة على جنب
نعمل الجيلى بنفس الطريقة المكتوبة على الباكو ونصبة فوق الخليط باستخدام معلقة وبعدين نسيبهم لغاية ما يبردوا شوية وندخله التلاجة وعند التقديم ممكن تضيفى اى شرائح فواكة ومكسرات عندك وبالف هنا
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات