محشى كرنب مع صينة فراخ بالبصل والطماطم
طريقة عمل الفراح
انا جبت فرخة وعسلتها كويس وحطيتها فى مصفاه تصفى ميتها
هاتى بصلتين وقطعيهم صغير وفى الصينية حطى سمن او زيت زى ماتحبى وانزلى بالبصل وحمريه وضيفى الثوم المفروم بعد كده انزلى بالطماطم المقطعة وفلفل اخضر وده حسب الرغبة وضيف مكعب دجاج ويدوب علوتين وضيفى الفرخة وغطيها بكل الصوص من فوق
وتحت وضيفى كوب ماء وطبعا تكونى متبلة بالملح والفل والبهارات
وارفعيها تاخد غلوتين من فوق البوتجاز ودخليها الفرن حتى تمام السوى والتحمير وصحتين وهنا
ميمى