تيراميسو الكاسات
المقادير
بسكوت ليديز فنجرز
قهوة النسكافيه بدون سكر مدوبة فى ماء دافى
كريم شانتى مخفوقة ومخلطة مع قليل من جبنة قيلادلفيا وفانيلا وسكر ناعم كميته حسب الرغبة ونضعها بالثلاجة
كاكاو حلويات مر أفضل الايطالى تحفة
الطريقة
بعدما بردت الكريمة المخلطة بالفيلادلفيا نخرجها من التلاجة ونضعها فى كيس الكريمة
نغمس البسكوت بسرعة بالقهوة ونرصه فى الكاسة
نضع كريمة فوقها باستعمال الكيس تما طبقة تانية من البسكويت المغمس فى النسكافيه تما اخر طبقة الكريمة تما نضع الكاكاو المر فى صفاى ونرش على السطح بكترة وندخلها التلاجة ساعة ونقدمها وبالصحة عليكم ...