المقادير:

نص كيلو زبده لينه
ربع كيلو سكر بدره
2 بيضه
800 جم دقيق
نص معلقة بكنج بودر
2 معلقة كاكاو خاام
نص معلقة فانليا


الطريقه:

كل المقادير مع بعضها تعجن جيدا وتقسم قسمين نضع الكاكاو على نص المقدار ونحضر ورق زبده ونقوم بفرد العجينه على الورقه ونقوم بفرد الطبقه الملونه بااكاكاو ونقوم بوضعهم على بعض خلى بالك ما يكونش فى دقيق بين الطبقتين لو فى دقيق بين الطبقتين مش هيلزق مع بعضه
نقوم بلفه ووضعه بالثلاجه لمدة ساعتين ونقوم بتقطيعه شرايح ووضعه فى صينيه فى الفرد درجة الحراره 180 درجه الى ان يكون لونه ذهبى جميل