.هده الحلويات من المطبخ التونسى

وهى تشبه الدبلة الليبية عندنا لكن تختلف شوية فى الاعداد هما يطرحوها بالعصا مش بالماكينة وبتكون غليضة شوووية ولونها لازم يكون اصفر على محمر شوية مش ابيض زى الدبلة الليبية ..والاهم انها ساهلة و ولذيذة وتبقى مقرمشة
المكونات ..1بيض..1ملعقة اكل زيت ..1ملعقة صغيرة خل ابيض ..1ظرف فانيلا..ملعقة صغيرة بيكنج بودر..رشة ملح ..3/4 كوب ماء عادى ممكن تستعملى العطر او الزهر ..دقيق مايعجن عجينة متماسكة صلبة شوية ..شربات او عسل تقيل شوية
نتركها ترتاح ربع ساعة ونطرحها بالعصا رقيقة وممكن نستعين بقليل من النشا اتناء طرحها ..تابعو تصفح باقى الصور لرؤية الطريقة