تشيز كيك طبقات الكريم كراميل
المقادير
او لطبقة بسكويت مفتت ومخلط مع شوية زبدة يرحى مع بعضه ويوضع فى طاجين ويضغط عليه كويس ..ندخلوه الفرن 5 دقايق بس
ونطاعوه ونجهزو 3 باكو كريم كراميل ونطيبوهم وبعدما يطيبو نقسموهم قسمين واحد منهم نضيفوله شوية كاكاو ونيوتلا ونحركو كويس نصبو كراميل الالشوكولاتة فوق طبقة البسكويت ونتركوه شوية يبرد وبعدين نصبو فوقه الطبقة التالتة الكريم كراميل وندخلوهم التلاجة يبردو ساعتين تقريبا ..نزينوه بشوكولاتة دايبة وقطعيه متلتات وقدميه حاجة تحفة ..تحفة بجد وبالصحة عليكم ^^