-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
- تشكن فرايداى»
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة نبيل الكهالي في المنتدى تربية الابناء والسعادة الاسرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-29-2012, 07:10 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 11-26-2011, 08:45 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 03-05-2011, 10:43 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 06-29-2010, 11:09 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى المواضيع العامة
مشاركات: 2
آخر مشاركة: 06-13-2009, 08:08 PM
-
تشكن فرايداى
تشكن فرايداى
دجاج ابيض مقطع 8 قطع
معلقه كاتشاب - معلقة صلصه - معلقه بابريكا حارة وحلوة
ملح وفلفل اسمر وبهارات مشكة - ثوم بودر - بصل بودر - زعتر
كوب زبادى
عصير ليمونه - معلقتين خل
للتغطيه كوب دقيق وكيس فيجتار
بديل الفيجتار كيس مرقة دجاج فورى تخلطيه مع الدقيق
او تبهرى الدقيق ببهارات مشكلة
قبللها بيوم بجيب الفرخه وبقطعها تتمانيه واشققها كويس
واخط مقادير التتبيله وانقععها يها
لما تتتنقعع قبللها بيوم بتتغلل التتبيله فيها وتستوى بسرعة
وبجهز الدقيق مخلوط مع كيس فيجتار
فى طبق واسع وغويط
عشان شكل الخرشفه الى بيبقى على قطع الفراخ
تتاخدى قطععه الدجاج وتتفضلى تفركيها بايدك فى الدقيق
وتكملى كل القطع وتجهزيهم
بسخن الزيتت كويس بس اوعوا يحموا قوى
لانه لما يحمى اول ما تحطى قطعه الفراخ هتحمر بسرعه بدون ما تستوى وهتتغمق وتتنشف
وفى فرق بين ان الفراخ تنشف وتقرمش
ملحوظة كمان لازم يتتقلى فى طاسه غويطه
او حلة
بعد ما تسخنوا الزيت كويس توطى النار ععلى الاخر وتبدئى تضيف قطع الدجاج
وتتغطى الحله
وفى خلال من سبع دقايق لععشرة هتتكون استوت وبلون حلو ودهبى
وقرمشه رهيبه
وعشان تحافظ على قرمشتها ومش تتطرى
تحضروا مصفى تحتها طبق بدل المناديل وبععد ما تتتصفى من الزيت تتنقل لطبق التقديم
وبالهنا والشفا
ملحوظة مهمه لازم تشققوا الفراخ كويس عشان التتبيله تتوغل فيها وتستوى كويس
وطعمها وهيه بتتيبله افضل بكتير غير لما تفكرى تسلقيها الاول
بتبقى كانها فراخ محمره
صاحبة الوصفة
ام براء وفريدة
نقلته لكم
اسراء
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات