-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-09-2012, 04:32 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-09-2012, 04:29 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 03-29-2010, 12:58 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 10-25-2009, 10:59 AM
-
فطور جزائري لذيذ جدا وشكله يهبل
داه من الحلويات اللي تقريبا يومية عندنا بنعمله عشان فطور الصباح و مش مكلف خالص و طعمه حلو خصوصا اذا دخلنا عليه اضافات و مفيش عايلة جزايرية معملتوش او مش بتعمله
نضرب في الخلاط 5 حباتت بيض مع كوب و ربع سكر +كوب و نص زيت او زبدة سايحة انا استعملت زيت + برش ليمونتين + فانيلا + كوب و نصف نشاء + دقيق لغاية ما تتشكل عجينة بس مش ناشفة تكون تلزق في الايد شوية نضيف زبيب او لوز محمص و مدقوق او جوز او كاوكاو يعني فول سوداني المهم داه حسب المتوفر و لو مفيش خلوه من غير اضافات
نعمل قضبان ندهن الصنية بزيت و نستعمل شوية زيت عشان نشكل القضبان نحطها في الصنية و نعدلها و نرسم عليها خطوط بالشوكة و ندهنها بخليط بيضة مخفوقة مع شوية زيت و نرش عليها سكر لو حبينا نرش لوز او سمسم او سوداني داه اختياري برده نحطها في الفرن لما تقرب تستوي و قبل ما تحمر خالص نطلعها و نقصها شرائط بالسكين و نرجعها الفرن تاني تكمل سواها
الصور حتوضح الطريقة
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات